02-04-12

Nog

Omdat ik de vorige tekst toch geschreven had, vond ik dat die hier ook mocht komen. Zo kan iederéén die lezen. Want hier wordt heel druk gelezen, zie ik. Best dat ik weet voor wie ik schrijf. En schilder.

Omdat ik er niet aan toe kwam hier iets te posten over E-MOTIES doe ik dat later misschien wel eens. Ik heb er geen nieuw werk getoond. Het ging over gevoel. Mieke heeft de foto's gemaakt. Ik moet ze vragen. En er bestaat een pdf van de catalogus. Die zou ik hier natuurlijk kunnen linken. Ik vraag het Nadine. Ooit.

Omdat het straks weer tentoonstelling is, heb ik nieuw werk EN foto"s EN uitleg ... wat niet mag, ik weet het.

Niet alleen omdat ik al met het idee aan het spelen ben om volgende KUNSTgROEP project rond metamorfose te laten draaien, ben ik daar al een tijd over aan het schetsen/zoeken/denken/dromen. Via een voordracht kwam ik weer/terug terecht bij Roodkapje. Het ging immers over Sprookjes van Andersen en ik weet het, Roodpapje komt van Perault, zeggen ze. Ik zag niets anders meer dan overal roodka jes en ze kregen van mij een apart item/schetsboekje.

Paniek ... toen ik begon te schilderen, wou het niet lukken. Te weinig getekend zeker, de laatste tijd ?

Geen paniek ... ik had genoeg liggen, kon mijn moment afwachten en zie .... hier is er eentje tevreden ! Doodmoe, dat wel. En ik heb natuurlijk een paar werken die echt niet mee willen. En een paar aarzelingen.

Dit even tussendoor. Nieuw werk verdient een nieuwe post.

17:52 Gepost door schilderia | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.